Alles over het online regelen van uw bedrijfsadministatie!

Finance 4 Business helpt u met het inrichten van uw online administratie. Zo kunt u eenvoudig met ons samenwerken en kunnen we de werkzaamheden verdelen.

Samenwerken met Finance 4 Business zoals u dat wilt:
  • U doet de boekhouding zelf, wij controleren;
  • U voert de facturen in, wij verwerken de rest;
  • Wij verzorgen de volledige boekhouding.

Welke vorm u ook kiest, u betaalt een vast bedrag per maand. Onze medewerkers zijn echte Exact Online specialisten. Gebruikt u een ander boekhoudpakket? Geen probleem! Onze zeer ervaren medewerkers weten ook raad met andere veel gebruikte pakketten zoals Snelstart, Reeleezee, Twinfield, E-boekhouden. 

Hoe werkt het?

Wij gaan samen met u kijken welke samenwerkingsvorm bij u en uw onderneming past en maken afspraken over de aanlevering en de verwerking van uw administratie met als resultaat een efficiënt administratief proces.  Altijd maatwerk dus!

Aanlevering facturen digitaal

Wij helpen u op weg met het digitaal aanleveren van facturen. Dat gebeurt per e-mail en/of per handig app op uw smartphone. Nooit meer last van papieren facturen of bonnetjes die kwijt raken en heeft gelijk een digitaal archief. U kunt uw facturen dus op elk gewenst moment aanleveren vanaf uw computer, tablet of smartphone. 

Bank-en kastransacties

Door het slim inrichten van uw administratie en het optimale gebruik van onze software kunnen wij ervoor zorgen dat verwerking van al uw financiële transacties snel, veilig en efficiënt worden verwerkt. Door het leggen van een bankkoppeling is aanlevering van bankafschriften niet meer nodig. Ook de kasadministratie kunt u digitaal aanleveren met ons digitale kasboek.  

Digitaal inzicht in uw onderneming en pro actief advies!

Als gedreven ondernemer wilt u graag weten wat er speelt binnen uw onderneming om zo goede beslissingen te kunnen nemen en te kunnen anticiperen op veranderingen. Kan ik investeren? Zijn de marges goed? Wat kan ik doen aan de hoge vaste lasten? 

Door het optimaliseren van het administratieve proces zijn we in staat om u periodiek inzicht te geven in de financiële positie van uw onderneming en kunnen wij u ook pro actief adviseren in het nemen van de juiste beslissingen. Indien gewenst krijgt u middels een overzichtelijk en praktisch dashboard inzage in de financiële huishouding. Dat kan per kwartaal of per maand, afgestemd op uw behoefte. Ook is het mogelijk om liquiditeitsbegrotingen en prognoses te maken. Zo voorkomt u verrassingen! 

q